måndag 11 augusti 2008

USA........


Det här fina paketet låg i min brevlåda idag. Blev jätteglad när jag öppnade, härliga färger som man blir glad av och sedan att det var ett fint snörre om gjorde att man blev ännu gladare.
Alla tygerna är beställda från en amerikans sajt, The Fabric Fairy



Två marimekko tyg i stretch


Gröna & bruna giraff, så fint!!!


Till sist men inte minst, härlig velour inköpt på Skroten i Kinna.


7 kommentarer:

Strömming sa...

Åh vilket härligt paket! Blir verkligen glad av att titta på färgerna! Hur lång tid tog det för dig att få hem tygerna? Går själv och väntar på ett paket från The Fabric Fairy... hoppas på att det kommer i veckan...

Kaja sa...

Oj vad fint!
Skroten i Kinna... Hm. Jag hade lovat barnen Borås Djurpark på fredag (det är studiedag). Men Kinna ligger ju praktiskt taget på vägen från Göteborg... Kanske dags med en liten mamma-utflykt också??

Tre små liv sa...

Susanna:-)
Jag beställde 4aug och fick det idag. Ska bli spännande att se dina tyger.

Kaja:
Tycker jag absoult, det var så vi gjorde i lördags. Först Kinna och sedan Borås djurpark:-)

OttoPippi sa...

Är ganska avis på din atyger faktiskt :-) :-) Vill också till Skroten och skrota!! Är det så att du också är Göteborgare?

Mimmi sa...

Härliga tyger, helt i min smak! Underbar färger på velouren! Är det bra kavlité? Vat tar de för velouren på Skroten?

♥ Medea ♥ sa...

Åh vilka fina tyger. Både de från USA och de från Skroten. Dit har jag velat åka länge men aldrig kommit iväg. Har tipsat många att åka dit och självklart har de fyndat men jag själv har aldrig kört dit. Kanske ska jag ta tag i det snart...
/Efwa

Frida - Doula i Östergötland sa...

Vad härlig den limegröna färgen är, skulle du kunna ta upp en beställning på ett par byxor i det tyget till min lilla tjej?